naltros

naltros

dilluns, 28 de novembre del 2011

EL MEU ESTOIG

Darrerament hem tingut alguns problemes amb el material que portàvem a l'estoig, així que per evitar que això es compliqués més i tenint en compte que Els Plàtans Djs van dir a principi de curs que volien aprendre a "fer coses" amb llana, ens estam fabricant el nostre propi estoig on no hi cabrà res més que el que naltros decidim, serà un boli, un llapis, el pendrive i una goma, i vos preguntareu: i no necessiten res més? Idò sí, però ho compartim!! Mirau què bé ho feim per ser la primera vegada de molts de naltros.

2n cicle ESTOIG

2 comentaris:

  1. el eistoig ma agradat molt i els alupnes lla saven cosir que ve ma agrada molt lo que feis ala vostra clase pero teniu de prende mes per tots els alupnes la mamae na mar. magrada com feis les coses i teniu qje multiplica bona sort de el papa de na mar. teniu que aprenda mes bale i fer cas a la mestre bona sort de el gmerma de na mar

    ResponElimina
  2. hola soc na Liana m'a gradat multisim fer el esoig m'agrada mol fer sas coses que feim a la scola i a la nostra clase grasis cristina per tenir una ideias tan maravilloses que mos denas!

    ResponElimina